Två personbilar i olycka i Arvika – Vägen helt blockerad

Nyheter och klipp

Annons 

Annons 

Olyc­kan sked­de i sjuk­hus­kors­ning­en i Arvika.

Två personbilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 61 i Arvika på fredagskvällen. Räddningstjänst, flera polisbilar och ambulans larmades till platsen. Enligt trafikverket har de två personbilarna kolliderat i höjd med korsningen Rackstavägen. Skadeläget är dock oklart. 

Hela vägen blockerad

Hela 61:an bloc­ke­ra­des på plat­sen för olyc­kan. Foto: Sakeus Berg

Annons 

Hela vägbanan var blockerad och inga fordon kom fram på vägen. Många lastbilar fick vänta i köer. Strax efter 22:00 lämnade den sista räddningsresursen och trafiken släpptes fram igen. 2 bilar kördes iväg från platsen av bärgningsbil. Larmet om olyckan inkom 21:15 på fredagskvällen.

Två per­son­bi­lar bär­ga­des från plat­sen. Foto: Sakeus Berg / Arvikamagasinet
Strax efter 22:00 kun­de tra­fi­ken släp­pas fram på 61:an. Foto: Sakeus Berg.

Annons